Boek bestellen

Deze voorbeschouwing geeft een indruk van hoe het boek eruit ziet. Het is een informatief, mooi boek geworden waarbij tekst en beeld elkaar vasthouden en bekrachtigen; serieus, mooi en speels maken samen compleet. Marjan de Haan en ik  wilden vanaf het begin een boek samenstellen dat voor iedereen toegankelijk voelt, fijn vasthoudt en, naast informatief, gewoon ook mooi is om in te bladeren. Volgens mij zijn we daarin geslaagd.

Elke week heeft een ander thema als onderdeel van 12 maandelijkse onderwerpen die allemaal betrekking hebben op Relaties. Elke week krijg je vragen ter reflectie en hier en daar ook een fysieke oefening. Hiervoor heeft haptonoom Saskia van Dongen een bijdrage geleverd. En ja, er komt tevens een werkboek met voor elke week nog eens een extra oefening.

Het boek is in een afrondingstadium. De vormgever en Marjan de Haan als illustrator leggen de laatste hand aan het boek. 26 Oktober gaan we dan ook vieren. Dan wordt ons eerste boek aan het publiek – dus ook aan jou – gepresenteerd. Ik toon dan ook de 1ste vlogs die elke week online gaan en het thema van die week nog eens extra informatief maken.  Ondertussen schrijf ik alweer aan het volgende boek: R A A K in de opvoeding.

Je kunt het boek alvast bestellen. Je bent dan één van de eerste die het boek in huis heeft.

Hartegroet

Enige resultaat

Vanaf NU is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor het boek R A A K in je relatie. Sluiten

The Best News Daily

We don't send spam